Köpvillkor

Åldersgräns

 Du måste ha fyllt 18 år för att handla hos oss på bantningspiller.com

Priser

Priser är angivna i Svensk valuta (SEK) samt 12,00% moms.

Frakt inom Sverige:

Fast fraktkostnad 69.00SEK . Ingår (fraktkostnad-emballage-expeditionsavgift).

Vid beställning mot postförskott 29.00SEK.

Beställning till Norge så tillkommer det en tullavgift när varan tullas in av den Norska tullen vilken köparen måste betala vid uthämtning av sin vara.

Leveranstid och leveransförseningar

Leveranstiden inom Sverige är 1-3 arbetsdagar och inom Norden från 3 dagar, samt inom EU. Vi använder oss av enbart PostNord med tjänsterna, postförskott, rekommenderat, varubrev  och skicka lätt. Vid leveransförseningar meddelar vi kund via E-mail.

Beställningsalternativ och betalsätt

Beställningar görs direkt på vår hemsida bantningspiller.com

Betalningsalternativ Paypal och PostNord

 • Bank/Kreditkort- VISA, VISA Elektron & Mastercard.
 • Banköverföring- Betalning via din internetbank
 • Postförskott

Ångerrätt:

 • Ångerätt vid distanshandel. När du som kund handlar hos oss har du rätt att inom 14 dagar ångra ditt köp. För att utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss att du ångrar ditt köp.
 • När börjar ångerfristen. Den börjar från den dagen du tar emot varan.
 • Du är skyldig att betala returfrakten. Du ansvarar för varan tills den når säljaren.

Så här går en beställning till:

 • Välj produkt och lägg till i kundkorgen
 • Gå till Kassan och fyll i kunduppgifter samt välj betalningsalternativ
 • Bekräfta order för att slutföra ditt köp

Vid bekräftande av ordern har du slutit ett bindande avtal och anses även ha samtyckt till de för köpet gällande köpevillkoren.

Avbeställning av vara

 • Om avbeställning görs innan vara utsänts, avskrivs fordran
 • I de fall där varan rätteligen avbeställts innan avlämnandet, kommer kund att, trots avbeställning, debiteras för samtliga kostnader som uppkommer i samband med returen.

 Garanti och reklamation

Alla beställda varor är felfria vid leverans, om du som kund skulle få en fellevererad eller defekt vara, så ska du genast kontakta info@bantningspiller.com och göra en felanmälan, detta måste ske inom 14 dagar efter kunden hämtat ut varan. Vid retur av en felleverans så måste varan vara i nyskick, den får inte vara använd eller skadad, skyddsplast eller plombering får INTE vara bruten, när vi har godkänt den returnerade varan så kommer en ny leverans att ske. Skulle varan vara skada vid leverans så kontakta oss på info@bantningspiller.com så fort som möjligt, med dina personuppgifter och följesedel och en utförlig beskrivning av den skadade varan. När du ska returnera varan så ska följesedel vara med där en beskrivning av varför varan returneras eller så skickar du ett mail via vårt kontaktformulär om varför du returnerar varan. Vi garanterar inte att produkten fungerar för varje individ eftersom att alla har olika förutsättningar. När du reklamerar en vara så MÅSTE du alltid först kontakta oss!

Ångerrätt

Den fulla ångerrätten gäller enligt svensk lag i 14 dagar efter köparen har hämtat ut sin vara. Som kund så har du rätt att öppna varan och testa den och returnera den. Kunden har rätt till att få tillbaka hela beloppet inklusive frakt (gäller inte returfrakten). Vi på bantningspiller.com har däremot rätt att göra ett avdrag om varan inte returneras i nyskick. Beloppet på återbetalningen är beroende på varans pris och tillstånd. Returen får inte betalas genom postförskott eller annan form av efterbetalning, utan måste skickas som rekommenderad post.

Risken för varan

Vi på bantningspiller.com står för transportrisken, det vill säga risken för att varan skadas eller kommer bort under transport från oss till köparen. När du returnerar en vara så är du som kund skyldig till att visa att varan returneras, skulle den skadas eller komma bort under transporten så står vi www.bantningspiller.com för det.

 Integritetspolicy

När du som kund handlar på bantningspiller.com så godkänner du våra köpvillkor och godkänner att kundens personuppgifter lagras och hanteras av företaget i enlighet med PUL och datainspektionens föreskrifter. OBS! kreditkortsuppgifter lagras inte! Smalpillret No.1 kommer inte att överlämna eller sälja personuppgifter till en tredje part utöver då det är nödvändigt för fakturaförsäljning och i övrigt tillåtet enligt lag!

 Tvister

Om du som kund anser att du inte har blivit korrekt behandlad av oss på bantningspiller.com så ber vi dig genast att skicka ett mail via vårt kontaktformulär där du i mailet skriver ner dina personuppgifter och ordernummer och sedan gör en beskrivlig förklaring om hur du inte har blivit korrekt behandlad av oss. Om vi mot all förmodan inte kan lösa tillsammans mellan kund och säljare så ber vi dig att kontakta din konsumentvägledare i din nuvarande hemkommun. Vi på bantningspiller.com följer konsumentverkets rekommendationer, vid en eventuell uppkommen rättstvist är relevant svensk lag exklusiv tillämplig på tvisten.

Övrigt

Smalpillret No.1 ansvarar ej för de följder bruk av de produkter som säljes via företagets hemsida kan leda till. Våra produkter säljs inte i syfte att hela, läka eller ha någon som helst medicinsk effekt utan är avsedda att användas som komplement av redan fullt friska personer. Vår bruksanvisning är vidare att betrakta som en rekommendation och det är under alla omständigheter upp till kunden att själv förvissa sig om lämpligheten av bruk. Utebliven eller mindre önskad effekt, ansvaras ej för.

BMI

BMI-räknaren hjälper dig att ta reda på hur lång tid det tar för dig att nå din drömvikt. Fyll i dina uppgifter och den vikt du önskar gå ner till. Du kan då se hur lång tid det tar för dig att nå ditt mål.

vikt kg
Length cm
Goal weight kg

101/5000 Your BMI is 32.0 but you have set a target weight that leads to a low BMI. Choose a higher goal weight.*

* 102/5000 To join Viktklubb you must have a BMI of at least 20. A recommended BMI is between 20-25.

Get down from 145 kg till 90 kg

start BMI32,0
senaste vikt145 kg
Target BMI19,8

Your BMI is 32.0 but you have set a target weight that leads to a low BMI. Choose a higher goal weight.*

Bantningspiller.com © 2019